torsdag 9 maj 2013

Kristi Himmelsfärdsdag

Hoppas att ni alla också
haft en riktigt skön
Kristi Himmelsfärdsdag!
Kram Yvonne


4 kommentarer:

 1. Har haft det riktigt angenämt idag...hoppas du också.
  Jag skrev en jättelång kommentar till dig angående ditt inlägg om kommentarer, och sedan märkte jag att jag blivit urkopplad från nätet, bor ju på landet så det är inte vidare värst säkert med datatrafiken här inte....orkade inte skriva om det, men vill bara du ska veta att jag tycker det är kul att läsa ändå....fast visst, det går ju aldrig att sticka under stol med att det är roligt att få kommentarer, men ibland så orkar man inte, det kan räcka med att skriva själv och att läsa andras inlägg....och då får det vara så...vet ju hur du skrev i vintras om du skulle fortsätta eller ej, så har jag känt det förut, men blivit sporrad bl a av dig när du skrivit kommentarer hos mig....menar nu inte att du ska känna någon press utan vill bara att du ska veta att du har inspirerat mig.
  Ha det gott och gör det du känner är rätt...man gör inte det här för andra utan för ens egen skull.Må gott, Yvonne, och sköt om dig!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Carina för ditt stöd! Kram

   Radera
 2. Visst stundar en underbar tid nu med helg och försommar...maj är en sån skön tid då allt blir så vackert i naturen ...allt vaknar till liv och man har hela sommaren framför sig.
  Hoppas du också har det bra och njuter och struntar i datatid :)
  Stor kram från Lollo

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för ditt stöd Lollo! Kram

   Radera