torsdag 2 april 2015

Glad Påsk


Efter en fin flygning har jag nu landat
på Blåkulla tillsammans med många andra käringar
och det är alldeles speciellt roligt 
att träffa flera av er mina fina bloggvänner här.
Har lite skavsår i ändan
(får knyta fast en kudde på kvasten nästa år)
men nu ska jag sätta fart med dansandet och 
vi ska roa oss natten lång. 
Återkommer till hemmet på påskafton.
En riktigt härlig och 
Glad Påsk
önskar jag er alla som kikar in hos mig!

Kram Yvonne

7 kommentarer:

 1. En riktigt Glad och fin Påsk önskar jag dig Yvonne! Min goa bloggvän. Njut och må gott. Kramar från Petra!

  SvaraRadera
 2. Vad konstigt att jag inte har sett dig!? Men...det är ju många kärringar här, så du har väl lyckats flyga under min radar!!
  GLAD PÅSK
  Susie

  SvaraRadera
 3. Önskar dig en Glad Påsk Yvonne . Kramar // Anita

  SvaraRadera
 4. Fint att ses på Blåkulla!
  Ha en härlig påsk, fina bloggvän!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 5. Glad påsk till dig! Efter att ha läst kommande text så valde jag att stanna hemma i år. "På Blåkulla festade man som på ett bondbröllop, man drack och åt och dansade och hade sex till ljuset av ljus som stuckit i kvinnors slidor medan Djävulen låg under bordet och skrattade så rummet dånade och helveteselden pyrde upp genom ett hål i golvet där man kunde se de pinade själarna i helvetet. Man dansade med ryggen mot varandra och gjorde allt baklänges mot hur man gjorde i verkliga livet, gifte sig med flera personer samtidigt och hade sex med Satan och djävlarna vars penisar var kalla och vars sperma var vatten och födde sedan grodor som sopades upp från golvet och maldes till smör. Då man sedan vaknade värkte kroppen, maten man åt hade försvunnit och gjort en hungrig och de gåvor man fått hade blivit spån."

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ruggig historia Malin! Men nej det där var nog förr i tiden. Numera är det bara dans och godis av alla sorter som gäller. Den gamle orkar inte längre delta.
   Resan hem gick också fint och Py Jamaz och jag vilar ut efter strapatsen. Det tar på krafterna att roa sig och att hänga kvar på kvasten som for fram i en rasande fart.
   Ha en fortsatt fin helg! Kramisar

   Radera
 6. Ja, här var det full fart i luften. Jag bor ju precis under inflygningsbanan till Blåkulla.Själv hade jag inte tid att delta i år men lovar att trimma kvasten till nästa påsk!
  Kram /Kerstin

  SvaraRadera