söndag 24 mars 2013

Smaksensation


I höstas gjorde jag kapris
av gröna fläderbär
efter recept av Tareq Taylor.
Jag är egentligen ingen kaprisälskare
och har inte riktigt hittat något bra sätt
 att använda kaprisen på.
 
När jag stod med kylskåpsdörren öppen imorse
drogs mina ögon till kaprisburken
och jag kunde inte sluta att titta på den.
Det låter helknasigt.
Men jag tog fram burken och smakade på bären.
Goda!
 
Provade att lägga några kapris på min skiva
 med surdegsbröd och salami.
 Whow!!!
Fick uppleva en ny smaksensation
vid dagens frukost.
Verkligen gott var det.
Det blev till slut många kapris på mackorna.
 
Kommer absolut att göra mer kapris
när flädern har blommat färdigt i år.
 
 
I eftermiddagens sol
satt jag på balkongen och virkade
på mina stolsdynor.
Det är skönt att kunna vara ute
och hantverka igen.
Åtminstone stundvis.
Vill inte virka med trasorna
inomhus eftersom det dammar så mycket.
 
Då får vi ta tag i det här med
måndagar imorgon igen.
Ha det så gott!
 
Kram Yvonne
 

3 kommentarer:

  1. Låter/ser hur gott ut som helst!!
    Mmmmummmss!!

    Fin och mysig virkning du håller på med, blir skönt att ha som dynor på stolarna...jättesnyggt!

    Ha det gott vännen♥

    Kram från Lollo♥

    SvaraRadera
  2. Kan ju vara värt att testa! Kapris är ju inte min cup of tea men kanske flädervarianten kanske passar mig bättre. Ha det gott!
    Kraaaaam

    SvaraRadera